Bij de reparatie wordt uitgegaan van de klachten die door de klant zijn opgegeven. Indien geen duidelijke klachten zijn opgegeven, worden door de monteur geconstateerde gebreken/fouten hersteld.

1. De reparatieprijs wordt vastgesteld op basis van de onderzoekskosten, het aantal arbeidsuren, de eventueel gebruikte materialen, voorrijkosten en/of eventuele administratiekosten. Dit alles is inclusief BTW.

  • Er kunnen geen andere kosten in rekening gebracht worden.
  • De onderzoekskosten dienen direct contant aan de monteur te worden betaald. 

2. Op verzoek van de klant geeft de monteur een prijsopgave;

  • Als bij onderzoek blijkt dat de reparatie hoger zal zijn dan de prijsopgave, dan wordt aan de klant gevraagd of hij/zij het apparaat voor een hogere prijs wil laten repareren. In dat geval vindt de reparatie pas plaats na toestemming van de klant.
  • De klant kan eventueel van verdere dienstverlening door de monteur afzien. De klant betaalt dan alleen de voorrij- en onderzoekskosten. 

3. Indien daarover niets anders is afgesproken, wordt er bij reparatie uitsluitend gebruik gemaakt van nieuwe onderdelen. Of, wanneer dit met de klant is besproken, ruilonderdelen. 

4. Een reparatie zal op een zodanige wijze worden uitgevoerd, dat het apparaat weer volledig aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoet. Indien dit niet mogelijk is zal de monteur dit aan de klant meedelen en het apparaat niet repareren en afkeuren voor verder gebruik. 

5. Na reparatie ontvangt de klant een reparatierapport inhoudende een korte omschrijving van de verrichtte werkzaamheden en de vervangen onderdelen. 

6. De monteur geeft na een voltooide reparatie een garantie van 3 maanden op de uitgevoerde reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen. Deze garantie gaat in na betaling van de uitgevoerde reparatie. Op schoonmaak- c.q. onderhoudsbeurten, alsmede reparaties verricht aan apparaten met bliksem- , water- of vochtschade wordt geen garantie gegeven, tenzij op de reparatiebon uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld. 

7. Bij opnieuw optreden van hetzelfde gebrek binnen de garantietermijn, zal de monteur een prijsopgave doen van deze nieuwe reparatie. 

8. Bij dezelfde oorzaak van de klacht worden alleen de onderdelen die bij die voorgaande reparatie niet zijn vervangen, in rekening gebracht. 

9. Besluit de klant af te zien van opnieuw repareren, dan wordt alleen een restitutie gedaan van in de eerste reparatie vervangen onderdelen (incl. BTW). Hiermee worden deze onderdelen weer eigendom van de monteur en zullen dan weer uit het apparaat worden verwijderd. 

10. Indien blijkt dat de oorzaak van de klacht een andere is dan die bij de voorgaande reparatie, dan worden de kosten van de nieuwe reparatie aan de klant berekend, uitgezonderd de voorrijkosten.

Na een hernieuwde reparatie begint de in artikel 7 genoemde garantietermijn opnieuw te lopen.

Contact

telefoonnummer  06-18119691
email  aa.elektronica@gmail.com
website  www.aa-elektronica.nl

U kunt ook gebruikmaken van ons formulier voor aanvraag van een reparatie of schadetaxatie.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 21:00 uur.
Ook in het weekend
en op feestdagen !  

Service aan huis

Contact Info

AA Elektronica 
Schepen van Voorsthof 76
6831 JC  Arnhem 
  06-18119691
  aa.elektronica@gmail.com
  www.aa-elektronica.nl

K.v.K. nr.: 50173588
ING Bank: NL41INGB0004713482

Servicegebied

Aalten, Andelst, Angeren, Angerlo, Apeldoorn, Arnhem, Achterhoek, Babberich, Barneveld, Beek, Beekbergen, Bemmel, Beneden-Leeuwen, Bennekom, Berg en Dal, Berghem, Beuningen, Cuijk, Den Bosch, Didam, Dodewaard, Doesburg, Doetinchem, Doornenburg, Drempt, Driel, Druten, Duiven, Ede, Eerbeek, Elst, Etten, Ewijk, Gaanderen, Gendringen, Gendt, Grave, Groesbeek, Groessen, Haalderen, ’s-Heerenbergh, Heesch, Herpen, Heteren, Hoog-Keppel, Houtakker, Huissen, Hummelo, Kesteren, Klarenbeek, Kranenburg, Laag-Keppel, Lathum, Liemers, Lobith, Loenen, Loil, Loo, Lunteren, Malden, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Mook, Nieuw-Wehl, Nijmegen, Ochten, Oosterbeek, Oosterhout, Oss, Otterlo, Pannerden, Randwijk, Ravenstein, Rheden, Rhenen,  Rozendaal, Schaijk, Steenderen, Tiel, Ubbergen, Ugchelen, Ulft, Valburg, Veenendaal, Velp, Venray, Voorst, Wageningen, Wehl, Westervoort, Wijchen, Wolfheze, Zaltbommel, Zeddam, Zetten, Zevenaar, Zutphen